monter

Lån penge på trods af RKI til det du står og mangler

Hvis man i en længerevarende periode har levet på sultegrænsen for at kunne betale sine regninger, men ikke kunnet få råd og hjælp af diverse pengeinstitutter, kan man vælge at optage et lån på trods af dette. Ofte vil man blive registreret i RKI, hvis man ikke har kunnet betale sine kreditorer til tiden, kommer man i retten for disse manglende betalinger, eller skriftligt erkender at man er beløbet skyldigt, vil man samtidig blive stemplet som dårlig betaler. Dette er dog ikke noget låneudbydere er særlig glade for.

Dog findes der andre måder at få hurtige penge på, hvis man er i en økonomisk knibe. Mange forsøger sig først med at sælge ud af de ting, man ikke bruger i hjemmet, dog kan dette oftest ikke opveje de problemer man har i sin økonomi. En anden mulighed er at lån penge trods RKI, dette kan gøres ved at pantsætte nogle af sine ejendele hos en pantelåner, der oftest vil udbetale halvdelen af tingenes samlede værdi. Denne lånemulighed gør at man kan få det ekstra økonomiske råderum man har brug for, for bagefter at kunne købe sine ting tilbage.

Optag lån for at realisere hverdagens drømme 

Ofte ser man at forbrugerne kommer ud på et økonomisk skråplan, hvis der lånes store beløb, som ikke kan tilbagebetales. Derfor kan man udenom RKI pantsætte sine ejendele, således at man kan realisere sine drømme ved f.eks. at tage på en udlandsrejse, hvorefter man efter hjemrejsen kan spare sammen og købe sine ting tilbage. Der er mange smukke steder i verden, som langt de færreste mennesker får lov til at se, her kan du finde en thailand guide, hvis eksotiske steder er drømmescenariet. Man bør som tommelfingerregel aldrig optage et lån man på forhånd ved, at man ikke kan tilbagebetale, dette vil kun sende én ind i en ond spiral, hvor man må låne for at betale afdrag på andre lån. Denne spiral kan hurtigt gøre, at man ender i RKI eller debitorregisteret, hvorefter ens muligheder vil være minimale og yderst besværlige.

En rejse til Thailand kan give overskud til at få styr på økonomien

I en travl hverdag vil man hurtigt opdage at ens energiressourcer og ens gåpåmod langsomt bliver tappet i takt med at der bliver flere og flere ting at holde styr på. Derfor kan det for nogle være en befrielse at tage til Thailand, eller andre rejsemål og få ladet sine batterier op. Har man forvildet sig ud i et økonomisk rod, hvor RKI er indblandet kan dette virke uoverskueligt, dog kan det sagtens lade sig gøre, da man kan låne penge trods RKI og debitorregisteret. Hvis man pantsætter nogle af sine værdier har man førsteret på at købe disse tilbage, der vil naturligvis være nogle gebyrer, der skal tages højde for, men i nogle tilfælde vil en rejse udenlands gøre at man får mere overskud. Dette overskud kan bruges til at rette op på ens økonomi efterfølgende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *